Monday 24 February 2020

Gdje jeftino putovati iz Crne Gore?

Posljednjih godina putovanja su dostupnija nego ikada zahvaljujući brojnim povoljnim letovima niskobudžetnih (low-cost) i legacy carrier aviokompanija. Za svega dvadesetak (pa čak i manje) eura možete jednostavno posjetiti države koje su vam se ranije činile dalekim ili nedostupnim. Ovaj tekst je ujedno i kratak vodič sa listom (skoro) svih povoljnih linija iz regiona. U nastavku će biti data lista svih linija iz Crne Gore, a na kraju teksta ćete pronaći i linkove za jeftine letove iz SrbijeHrvatske i Bosne i Hercegovine. Imajte u vidu da su neki od letova sezonski, kao i da se u međuvremenu neke linije uvode ili ukidaju, stoga preporučujem da konkretan let provjerite na stranici aviokompanije.


Friday 21 February 2020

Gdje jeftino putovati iz Hrvatske?


Posljednjih godina putovanja su dostupnija nego ikada zahvaljujući brojnim povoljnim letovima niskobudžetnih (low-cost) i legacy carrier aviokompanija. Za svega dvadesetak (pa čak i manje) eura možete jednostavno posjetiti države koje su vam se ranije činile dalekim ili nedostupnim. Ovaj tekst je ujedno i kratak vodič sa listom (skoro) svih povoljnih direktnih linija iz regiona. U nastavku će biti data lista svih linija iz Hrvatske, a na kraju teksta ćete pronaći i linkove za jeftine letove iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Imajte u vidu da su neki od letova sezonski, kao i da se u međuvremenu neke linije uvode ili ukidaju, stoga preporučujem da konkretan let provjerite na stranici aviokompanije.

Thursday 20 February 2020

Gdje jeftino putovati iz Srbije?


Posljednjih godina putovanja su dostupnija nego ikada zahvaljujući brojnim povoljnim letovima niskobudžetnih (low-cost) i legacy carrier aviokompanija. Za svega dvadesetak (pa čak i manje) eura možete jednostavno posjetiti države koje su vam se ranije činile dalekim ili nedostupnim. Ovaj tekst je ujedno i kratak vodič sa listom (skoro) svih povoljnih linija iz regiona. U nastavku će biti data lista svih direktnih linija iz Srbije, a na kraju teksta ćete pronaći i linkove za jeftine letove iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Imajte u vidu da su neki od letova sezonski, kao i da se u međuvremenu neke linije uvode ili ukidaju, stoga preporučujem da konkretan let provjerite na stranici aviokompanije. Posljednji put ažurirano 22.02.2023.


Wednesday 19 February 2020

Gdje jeftino putovati iz Bosne i Hercegovine?


Posljednjih godina putovanja su dostupnija nego ikada zahvaljujući brojnim povoljnim letovima niskobudžetnih (low-cost) i legacy carrier aviokompanija. Za svega dvadesetak (pa čak i manje) eura možete jednostavno posjetiti države koje su vam se ranije činile dalekim ili nedostupnim. Ovaj tekst je ujedno i kratak vodič sa listom (skoro) svih povoljnih linija iz regiona. U nastavku će biti data lista svih direktnih jeftinih letova iz Bosne i Hercegovine, a na kraju teksta ćete pronaći i linkove za jeftine letove iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Imajte u vidu da su neki od letova sezonski, kao i da se u međuvremenu neke linije uvode ili ukidaju, stoga preporučujem da konkretan let provjerite na stranici aviokompanije. Posljednji put ažurirano 19.12.2023.